Νέα Ζηλανδία : Συναγερμός στο Οκλαντ «λόγω πυροβολισμού»
Στα σχολεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς δόθηκε οδηγία από τις αρχές να κλειδώσουν τις πόρτες τους.
Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας ανέπτυξε «προληπτικά» οπλισμένα μέλη των ειδικών της δυνάμεων σε συνοικία του Δυτικού Οκλαντ σήμερα Τετάρτη, αφού ενημερώθηκε ότι πιθανόν ακούστηκε πυροβολισμός.
Ερευνες της αστυνομίας
«Η αστυνομία διενεργεί έρευνες (…) Η Ομάδα Αντιμετώπισης Ενοπλων Παραβατών του Νόμου (Armed Offenders Squad) αναπτύχθηκε στην περιοχή προληπτικά», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters και πρόσθεσε ότι πολλοί δρόμοι στην περιοχή έχουν κλείσει, επίσης προληπτικά.
Νεοζηλανδικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι στα σχολεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που βρίσκονται στην περιοχή δόθηκε οδηγία από τις αρχές να κλειδώσουν τις πόρτες τους.
Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού από τις 15 Μαρτίου, όταν ένοπλος εισέβαλε σε δύο τεμένη στην Κράιστσερτς και δολοφόνησε 50 ανθρώπους.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας



