Η απάντηση του Στέρλινγκ στον Μπονούτσι για το «άδειασμα» στον Κιν
Ο Στέρλινγκ απάντησε στον Μπονούτσι που «άδειασε» τον συμπαίκτη του Κιν, μετά τα ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο Κάλιαρι - Γιουβέντους
Κακός χαμός έχει προκληθεί στην Ιταλία μετά τον πανηγυρισμό του Μόιζε Κιν μπροστά από τους φιλάθλους της Κάλιαρι.
Ο επιθετικός της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης υπήρξε θύμα ρατσιστικών συνθημάτων από τους αντίπαλους οπαδούς, οι οποίοι τον χλεύαζαν κάνοντας ήχους μαϊμούδων.
Στο 85′ όμως ήρθε η σειρά του Ιταλού να πάρει το αίμα του πίσω, καθώς σκόραρε και πανηγύρισε ανοίγοντας διάπλατα τα χέρια του, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση προς την κερκίδα.
Η κίνηση αυτή του 19χρονου βρήκε αντίθετο τον συμπαίκτη του στους «μπιανκονέρι», Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έκανε λόγο για μοιρασμένη ευθύνη, τόσο από την πλευρά των οπαδών, όσο και από του Κιν.
Τα σχόλια, πάντως, του αμυντικού της Γιουβέντους δεν βρήκαν σε καμία περίπτωση σύμφωνο του Ράχιμ Στέρλινγκ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έδωσε περαιτέρω έκταση στο θέμα.
Όντας επίσης αποδέκτης ρατσιστικών προσβολών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Αγγλία – Μαυροβούνιο, ο 24χρονος πήρε μάλλον προσωπικά τα όσα δήλωσε ο Μπονούτσι και σχολίασε με… γέλια το 50-50 του Ιταλού.
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα




