
«Μαφία» των φυλακών: Στη φυλακή η 45χρονη δικηγόρος
Στη φυλακή οδηγείται η 45χρόνη δικηγόρος η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα της αποκαλούμενης μαφίας των φυλακών μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή.
Στη φυλακή οδηγείται η 45χρόνη δικηγόρος η οποία συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα της αποκαλούμενης μαφίας των φυλακών μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή.
Η κατηγορούμενη δικηγόρος η οποία αρνήθηκε την πράξη που της αποδίδεται είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Αλβανού κακοποιού στο στάδιο της ανάκρισης για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου, Μιχ. Ζαφειρόπουλου.
Αυτή την ώρα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή απολογείται ο 65χρόνος δικηγόρος ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση.
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει




