Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο Καραμανδάνειο – Στο νοσοκομείο εργαζόμενος
Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αιμόφυρτος στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», ενώ από το επεισόδιο έσπασαν πόρτες και τζαμαρία του Καραμανδανείου.
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών ασθενών και των συνοδών τους το βράδυ της Πέμπτης στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Οπως πληροφορείται το thebest.gr, δύο άτομα προκάλεσαν επεισόδιο στην είσοδο του νοσοκομείου και υπήρξε συμπλοκή με τον υπάλληλο φύλαξης του χώρου.
Ο εργαζόμενος έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» που εφημερεύει.
«Καθυστέρησε η αστυνομία»
Από το επεισόδιο έσπασαν πόρτες και τζαμαρία του νοσοκομείου. Οι δράστες μετά το επεισόδιο τράπηκαν σε φυγή και η Αστυνομία, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του νοσοκομείου στο thebest.gr, έφτασε 20 λεπτά μετά την ώρα που ειδοποιήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrastimes.gr, οι δράστες της επίθεσης βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Ανθρωποι του Καραμανδανείου αναφέρουν ότι, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτόν ζητούν να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι απομονωμένο.
- Πόσοι έχουν σκοτωθεί στη Μέση Ανατολή από την έναρξη του πολέμου Ιράν – ΗΠΑ – Ισραήλ
- Η Μπίλι Άιλις διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Ο γυάλινος κώδων» της Σύλβια Πλαθ
- Ζήσης: «Ο στόχος του Άρη Betsson είναι είτε η Euroleague, είτε το NBA Europe» (vid)
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
- Ο Βάρρας, ο Βορίδης και οι ευνοϊκοί έλεγχοι για τις παρατυπίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Οδοντωτός: Αναστέλλεται η λειτουργία του – Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια




