Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να γίνει Πόρτο…Γάλλος
Όλο και πιο κοντά στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα της «L' Equipe»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντα ήταν λάτρης της περιπέτειας και των προκλήσεων, κάτι που αποδεικνύει και η παρουσία στα τρία από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Ο Πορτογάλος ήθελε να αλλάζει διαρκώς περιβάλλον και να δοκιμάζει τον εαυτό του σε νέες συνθήκες, κάτι που όπως φαίνεται έχει στο μυαλό του και τώρα.
Μετά από τη θητεία του σε Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία, επόμενος προορισμός για τον 56χρονο φαντάζει πλέον το γαλλικό πρωτάθλημα, με τους εγχώριους μνηστήρες, όσο περνάει ο καιρός, να πληθαίνουν.
Πριν ένα μήνα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η γαλλική «L’ Equipe» βάζει δυο νέες ομάδες στο τραπέζι.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Μονακό και Λιόν οι οποίες καλοβλέπουν το ενδεχόμενο πρόσληψης του Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, με τον ίδιο να δείχνει συγχρόνως πρόθυμος να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ένα άγνωστο για εκείνον πρωτάθλημα.
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής


