Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού (21/3) έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ.
Οι παίκτες του μπασκετικού τμήματος της «Ένωσης» μαζί με τον τεχνικό της ομάδας, Λούκα Μπάνκι, τάχθηκαν υπέρ της ισότητας, μέσα από βίντεο που ανάρτησαν οι «κιτρινόμαυροι» στα social media.
Μωραΐτης, Ρογκαβόπουλος, Θίοντορ ,Σαντ Ρος, Γιαννόπουλος Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Μπάνκι, Σάκοτα και Λαρεντζάκης φώναξαν «πες όχι στον ρατσισμό» σε μια συμβολιστική κίνηση με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.