
Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για το παιδάκι
Η μητέρα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση, ενώ το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς επιτυχία
Αδιανόητη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο όταν μητέρα έριξε το παιδάκι της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οποία διέμεναν και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων.
Η μητέρα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση, ενώ το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς επιτυχία.
«Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.
Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40».
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»



