Τουπάν: «Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι»
Ο 26χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού Αξέλ Τουπάν σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να έχουν οι «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο με την Αρμάνι (14/3, 21:45) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Άξελ Τουπάν μίλησε στους δημοσιογράφους πριν από την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για το Μιλάνο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Άρης μετράει μόλις δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα φέτος, με τελευταία αυτή με 2-1 επί της ΑΕΛ στις 29 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει συμπληρώσει 86 συνεχόμενες ημέρες χωρίς εντός έδρας «τρίποντο».