Τέλος ο Πέιν από τον Παναθηναϊκό!
Ο Αντριαν Πέιν δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και αποχωρεί από το ΟΑΚΑ.
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αντριαν Πέιν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Βιλερμπάν.
Ο Αμερικανός δεν μπόρεσε σε να προσαρμοστεί στην ομάδα, δεν είχε την εμπιστοσύνη του Ρικ Πιτίνο καθώς ήταν εκτός πλάνων ουσιαστικά και αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αμερικανός δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή του ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα με την επιστροφή και του Ντίνου Μήτογλου στην ενεργό δράση.
Βεβαίως, αυτό που έκανε πιο εύκολη την απόφαση του Παναθηναϊκού δεν ήταν άλλο από τη διαρκή βελτίωση του Γιώργου Παπαγιάννη. Οι Πράσινοι θέλουν να στηρίξουν τον «μικρό», ο Πιτίνο βλέπει ότι κάθε παιχνίδι που περνάει γίνεται καλύτερος και έτσι η εξελικτική διαδικασία θα συνεχιστεί. Ακόμη πιο έντονα.
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέιν αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα παιχνίδια με τους Πράσινους στη φετινή EuroLeague, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 27’19» και απολογισμό 2,5 πόντους και 3 ριμπάουντ, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο rotation του Πιτίνο.
- Γεραπετρίτης: Πρότυπο η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Τι είπε για Γάζα και Ιράν
- Τροχαίο στη Λήμνο: Δίκυκλο κατέληξε στη θάλασσα – Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 22χρονος
- Μικρολίμανο: Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξε 12.000 ευρώ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
