Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Άρη με ιδιαίτερη δυσκολία, με την ομάδα του Μπλατ να χάνει διαφορά 16 πόντων και να χρειάζεται μπόλικο ιδρώτα για το ροζ φύλλο αγώνα.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης πάντως, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Γιάννης Αλαμπασύνης, ο φίλος των Ερυθρόλευκων ο οποίος δέχθηκε την επίθεση των χούλιγκανς στο Παπαστράτειο στον αγώνα γυναικείου πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα.
Η παρακάμερα των Ερυθρόλευκων έγραψε όλες αυτές τις στιγμές που έζησε ο φίλος των Πειραιωτών αλλά και όσα δεν μπόρεσε ο κόσμος να δει από τους δέκτες του παρακολουθώντας την αναμέτρηση. Στο βίντεο υπάρχουν πολλά παιδιά, χαρούμενα πρόσωπα, οι Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και η Χριστίνα Λίτση από την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και όμορφα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση.
Ο ουραγός του πρωταθλήματος Κολοσσός πέτυχε μια τεράστια νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον νωθρό Παναθηναϊκό με 102-97, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
LIVE: Άρσεναλ – Γουίγκαν. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουίγκαν για τη φάση των «32» του FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Ο Τόμας Γουόκαπ αναφέρθηκε στον στόχο που έχει ο Ολυμπιακός στοFinal 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ένα νέο σερί που θέλει να χτίσει η ομάδα του.