Μια υπέροχη, πολυαγαπημένη εποχή αναβιώνει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης μέσα από τη μουσική παράσταση «Ο διαχρονικός Γιώργος Μουζάκης» την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ.

Το έργο και οι διαχρονικές επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη, μαέστρου και δεξιοτέχνη τρομπετίστα έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα από μια νέα ανάγνωση από αγαπημένες φωνές του σήμερα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δώρος Δημοσθένους, η Μαρίζα Ρίζου και η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναλαμβάνουν, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, να μας μεταδώσουν τη λάμψη, το μπρίο και το πάθος των τραγουδιών του Μουζάκη, τα οποία άφησαν εποχή με την υψηλή αισθητική και την ακαταμάχητη γοητεία τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν και να μας συγκινούν. Συμμετέχουν επίσης στο τραγούδι ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου.

Την παράσταση παρουσιάζει ο Θανάσης Αλευράς, ενώ εμφανίζεται και ο Γιώργος Κατσαρός ως guest star. Τις ενορχηστρώσεις, τη μουσική επιμέλεια και την προσαρμογή του μουσικού υλικού έχει κάνει ο Ζάχος Μουζάκης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο  Άγγελος Τριανταφύλλου και τη σκηνογραφία ο Νότης Χριστοδούλου, ενώ τα κείμενα της παράστασης είναι της Μυρτώς Κοντοβά.  Το αφιέρωμα στον Γιώργο Μουζάκη εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς Γέφυρες (καλλιτεχνικός προγραμματισμός και επιμέλεια: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Δείτε τα βίντεο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν: