Ρουβίκωνας : Ταυτοποιήθηκε μέλος του από την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ
Ένα άτομο που συμμετείχε στην επίθεση του Ρουβίκωνα κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Ψυχικό ταυτοποίησε η Κρατική Ασφάλεια
Στην ταυτοποίηση ενός εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ τα Χριστούγεννα του 2017, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, «από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό».
Τότε, τα μέλη της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, είχαν υποστηρίξει πως η επίθεση έγινε ως πράξη αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους.
Μετά το συμβάν είχε ασκηθεί δίωξη κατά αγνώστων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πλέον, η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων υπερακριβείας με την κόρη του
- Λεπτό προς λεπτό η 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ
- Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακοινώσει σύσταση πολυεθνικής συμμαχίας για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ



