Έφτασαν στα Χανιά οι πρώτες γέφυρες του στρατού [Εικόνες]
Έφτασαν γύρω στις 15:30 στο λιμάνι της Σούδας στον Πλατανιά, τα μεταλλικά στοιχεία των γεφυρών τύπου Belley
Έφτασαν γύρω στις 15:30 στο λιμάνι της Σούδας στον Πλατανιά, τα μεταλλικά στοιχεία των γεφυρών τύπου Belley.
Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο κομβόι δώδεκα στρατιωτικών οχημάτων μετέφεραν υλικό κατασκευής ικανό να κατασκευάσει δυο στρατιωτικού τύπου γέφυρες, μήκους 25-30 μέτρα η καθεμία.
Τα υλικά θα μεταφερθούν στο Μάλεμε, θα συναρμολογηθούν και θα τοποθετηθούν στον Πλατανιά, μία μέσα στο χωριό του Σκινέ και η άλλη στον ποταμό Ιάρδανο στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο.
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Παραιτούνται πριν τους «πάρει τις δουλειές» – Όταν ο αλγόριθμος σου «χτυπά την πόρτα»
- Ελβετία: Υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων για τη χρήση των social media από ανήλικους
- Επεισοδιακή καταδίωξη 19χρονου στο Χαλάνδρι – Τράκαρε με τους αστυνομικούς, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
- Premier League: Τα 10 πιο «ηχηρά» ονόματα που μένουν χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι
- Συνελήφθη 19χρονος που εκβίαζε ανήλικους και τους αποσπούσε χρήματα – Από έναν 14χρονο είχε πάρει 10.000 ευρώ
- Κόντρα Σδούκου-Αποστολάκη για τους «πελάτες» της Δεξιάς: «Εποχές γερμανοτσολιάδων» – «Πανικόβλητη κυβερνητική προπαγάνδα»



