Φρίκη στην Κρήτη: 80χρονος ασελγούσε σε κοριτσάκια με δέλεαρ σοκολάτες
Χειροπέδες σε έναν ηλικιωμένο πέρασαν οι αστυνομικοί στην Κρήτη, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο μικρά κοριτσάκια
Χειροπέδες σε έναν ηλικιωμένο πέρασαν οι αστυνομικοί στην Κρήτη, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο μικρά κοριτσάκια.
Ο ηλικιωμένος, συνελήφθη σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου, όταν οι παππούδες των μικρών παιδιών ενημερώθηκαν από τα ίδια, για τις διαστροφικές ορέξεις του γείτονα τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost ο ηλικιωμένος δελεάζοντας τα μικρά παιδιά με σοκολάτες τα έβαζε στην αυλή του σπιτιού του και τα θώπευε σε όλο τους το σώμα.
Τα παιδιά φοβισμένα έτρεξαν στον παππού και στη γιαγιά τους και τους εκμυστηρεύτηκαν τα όσα είχαν διαδραματιστεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 και 8 ετών αντίστοιχα ενώ ο ηλικιωμένος είναι 80 ετών. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ίδιος έχει εγγόνια και δισέγγονα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 80χρονος φερόμενος δράστης έχει ήδη οδηγηθεί στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου .
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ανηλίκων της Υ.Α. Ηρακλείου
- Μπενίτεθ: «Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο επίπεδό του»
- Ευάγγελος Αβέρωφ – Τοσίτσας: Η πάλη ήταν τοπική, το παιχνίδι ήταν παγκόσμιο
- Πυρετός των data center στην Ανατολική Αττική – Κάτοικοι ανησυχούν για ενέργεια και νερό
- Τεχνητή νοημοσύνη: Οι ανάγκες για ενέργεια βάζουν ξανά μπρος τα φουγάρα των «βρόμικων» καυσίμων
- ΗΠΑ: «Θα λογοδοτούμε σε όλους τους Νεοϋορκέζους» – Ο Μαμντάνι για τη φορολογία των πλουσίων
- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Γουίλ Σμιθ – «Ήταν μια τραυματική εμπειρία»





