Βίκυ Κάβουρα : Γιατί ζηλεύει τις κοπέλες του αδερφού της
Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι είναι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει σύντροφο
Με διάθεση για εξομολόγηση εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι είναι εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει σύντροφο.
«Έχω περάσει δύσκολα και περνάω δύσκολα. Δεν μου έρχονται τα πράγματα εύκολα όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Δεν ντρέπομαι να χτυπήσω πόρτες και έτσι μου έρχεται η δουλειά. Μου έχουν βάλει και τρικλοποδιές, αλλά το ξεπερνάω. Είμαι μόνη μου και νιώθω μοναξιά. Θέλει και μαγκιά να είσαι μόνος σου. Οι περισσότεροι κάνουν σχέση για να έχουν κάποιον να γαντζώνονται. Εγώ επέλεξα να σταθώ στα πόδια μου, μόνη μου. Έχει παγιωθεί μια κατάσταση γιατί είμαι 4 χρόνια μόνη μου, δεν είναι λίγα. Έχω ξεσυνηθίσει να μοιράζομαι. Νομίζω ότι είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τις κοπέλες του αδερφού μου. Είμαι ανταγωνιστική, τις ζηλεύω πάρα πολύ. Τους δίνει πάρα πολύ σημασία και ζηλεύω, τι να κάνω τώρα; Να πω ψέματα;», είπε η Βίκυ Κάβουρα.
- ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του, πυροβόλησε την κόρη του και αυτοκτόνησε επειδή διαφώνησαν για την τηλεόραση
- Όταν οι 3 «εκλεκτοί» των Λανουά, Βαλέρι κάνουν λάθη
- Κόσοβο: Βουλευτικές εκλογές την Κυριακή – Αναζητείται έξοδος από την πολιτική κρίση
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
