Ρομαντικές στιγμές για τις Μπέλα Χαντίντ και Κάιλι Τζένερ
Με πολλά λουλούδια...
Οι περισσότεροι άνθρωποι αντάλλαξαν ανθοδέσμες ή σοκολατάκια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κάιλι Τζένερ και η φίλη της Μπέλα Χαντίντ δεν αρκέστηκαν σε κάτι τόσο συμβολικό! Μπορεί να πήραν λουλούδια από τους αγαπημένους τους, αλλά όχι μόνο μια ανθοδέσμη.
Η Χαντίντ ήταν στην πόλη της Νέας Υόρκης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έληξε. Αυτή και ο σύντροφος της, The Weeknd, πέρασαν την ημέρα μαζί, πηγαίνοντας στο εκθετήριο «Panorama» του Arsham Fieg Gallery στο Μανχάταν. Το Σαββατοκύριακο μοιράστηκε μια φωτογραφία του Hadid χαλαρώνοντας στην γκαλερί.
Αλλά η πραγματική έκπληξη ήταν όταν η Χαντίντ επέστρεψε στο κοινό τους διαμέρισμα. Ο Weeknd είχε καλύψει ολόκληρο τον χώρο με τριαντάφυλλα, ροδοπέταλα και κόκκινα παιχνίδια για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά. Το κόστος αυτού εκτιμάται ότι είναι 8.000 δολάρια.
Η Χαντίντ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram που το αποδεικνύει . «Η καρδιά μου», έγραψε σε ένα story «Δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτό».
Η Κάιλι Τζένερ, εν τω μεταξύ, έζησε κάτι αντίστοιχο μιας και ο σύντροφος της Τράβις Σκοτ γέμισε το σπίτι με τριαντάφυλλα. Ο Σκοτ δημιούργησε ένα διάδρομο αγάπης στο αρχοντικό της Τζένερ, το οποίο διαθέτει σχήμα καρδιάς από τριαντάφυλλα. Ένας ανθοπώλης έδωσε το εκτιμώμενο κόστος αυτής της έκπληξης γύρω στα 8.000 – 10.000 δολάρια!
Η Τζένερ ξετρελάθηκε και έγραψε «Πρέπει να ονειρεύομαι!!» … έγραψε στον τίτλο της ανάρτησης της στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο




