«Καμπάνα» σε συνταξιούχο που νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα
Ιδιοκτήτης ακινήτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα
Ιδιοκτήτης ακινήτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα.
Η υπόθεση δικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε ένοχο με ελαφρυντικό τον συνταξιούχο, κατηγορούμενο για «αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης», ενώ ο ίδιος, μετά την έφεση που άσκησε, αφέθηκε ελεύθερος.
Η νεαρή μισθώτρια διαπίστωσε το Φεβρουάριο του 2017 την ύπαρξη της μικροσκοπικής κάμερας, που ήταν τοποθετημένη στο εσωτερικό του θυροτηλεφώνου και αμέσως απευθύνθηκε στις διωκτικές αρχές. Καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε ότι ο ιδιοκτήτης γνώριζε λεπτομέρειες για τη ζωή της που δεν θα μπορούσε να γνωρίζει εάν δεν την παρακολουθούσε.
Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος που έμενε στον πάνω όροφο του διαμερίσματος, παραδέχθηκε ότι ήταν εις γνώσιν του η ύπαρξη της κάμερας, αλλά αρνήθηκε ότι αυτή ήταν σε λειτουργία και κατέγραφε την καθημερινότητα της φοιτήτριας. Απέδωσε δε την ύπαρξη της στην παλιότερη εκμετάλλευση του ακινήτου ως βιοτεχνίας.
Κατά την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η ύπαρξη βίντεο στην κατοχή του ιδιοκτήτη, αλλά το δικαστήριο δέχθηκε ότι η κάμερα ήταν εν λειτουργία.
- Χιόνισε στην κορυφή της Πάρνηθας – Στα «λευκά» τα καταφύγια
- Θραύσματα πυραύλου έπεσαν κοντά στα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ
- Εκατομμύρια μολυσμένες κάμερες και router πιάστηκαν να συμμετέχουν σε κυβερνοεπιθέσεις
- 15 χρόνια, 147 λιμάνια, 380.000 ευρώ: Καλοκαίρι για πάντα στο κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Οδύσσεια
- Νέα Αριστερά: Για την επόμενη εβδομάδα η παραίτηση Χαρίτση – Σύμπνοια με Σακελλαρίδη – Στο επίκεντρο η κοινοβουλευτική ομάδα
- Ο Τραμπ αποκαλεί «δειλούς» τους νατοϊκούς συμμάχους των ΗΠΑ



