
Άμστερνταμ: Ψεύτικο το όπλο του άντρα που σκοτώθηκε από αστυνομικούς
Οι εισαγγελείς σημειώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο νεαρός ενδεχομένως ήθελε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε εσκεμμένα το επεισόδιο.
Ψεύτικο όπλο φαίνεται να κρατούσε ο άντρας που σκοτώθηκε θανάσιμα χτες στο Άμστερνταμ, σύμφωνα με εισαγγελείς, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήθελε να υποκινήσει τους αξιωματικούς να τον σκοτώσουν.
Οι ντέντεκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, αναφέρουν ότι το 31χρονο θύμα έφερε ένα όπλο ρεπλίκα που «δεν μπορούσε να διακριθεί» από ένα πραγματικό όπλο.
Κάτοικοι της περιοχής το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσαν την Αστυνομία για την παρουσία ενόπλου κοντά στην κεντρική τράπεζα.
Οι αστυνομικοί πλησίασαν τον νεαρό ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος τους, με συνέπεια να ανοίξουν πυρ και να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Με βάση τα έως τώρα ευρήματά τους οι εισαγγελείς σημειώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο νεαρός ενδεχομένως ήθελε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε εσκεμμένα το επεισόδιο.
- Ιράν: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κατάρριψη drone στη Σαουδική Αραβία με Patriot
- Γάζα: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή έξω από σχολείο-καταφύγιο
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα



