Άμστερνταμ: Ψεύτικο το όπλο του άντρα που σκοτώθηκε από αστυνομικούς
Οι εισαγγελείς σημειώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο νεαρός ενδεχομένως ήθελε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε εσκεμμένα το επεισόδιο.
Ψεύτικο όπλο φαίνεται να κρατούσε ο άντρας που σκοτώθηκε θανάσιμα χτες στο Άμστερνταμ, σύμφωνα με εισαγγελείς, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήθελε να υποκινήσει τους αξιωματικούς να τον σκοτώσουν.
Οι ντέντεκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, αναφέρουν ότι το 31χρονο θύμα έφερε ένα όπλο ρεπλίκα που «δεν μπορούσε να διακριθεί» από ένα πραγματικό όπλο.
Κάτοικοι της περιοχής το βράδυ της Τετάρτης ενημέρωσαν την Αστυνομία για την παρουσία ενόπλου κοντά στην κεντρική τράπεζα.
Οι αστυνομικοί πλησίασαν τον νεαρό ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος τους, με συνέπεια να ανοίξουν πυρ και να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Με βάση τα έως τώρα ευρήματά τους οι εισαγγελείς σημειώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο νεαρός ενδεχομένως ήθελε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε εσκεμμένα το επεισόδιο.
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442