Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με δύναμη από την Κωνσταντινούπολη

Με δύναμη από την Κωνσταντινούπολη

Ένα νέο ταλέντο μπαίνει δυναμικά στον σχεδιασμό επίπλων

H Merve Kahraman σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στο Istituto Europeo di Design (Μιλάνο / Ιταλία) πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για να μελετήσει το σχεδιασμό προϊόντων στο Central Saint Martins College of Art and Design (Λονδίνο / Ηνωμένο Βασίλειο). Κατά το διάστημα αυτό εργάστηκε σε πολλά στούντιο αρχιτεκτονικής και σχεδίου στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη, όπως ο Tom Dixon και ο Tord Boontje.

Η απόφασή της να εξειδικεύεται στο βιομηχανικό σχεδιασμό πηγάζει από την επιθυμία της να συμπεριλάβει τα έπιπλα και τα προϊόντα ως αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων της για χώρους. Στα έργα της, εξερευνά τη σχέση μεταξύ των προϊόντων της και των χρηστών τους. Ανάπτυξη ενός προσωπικού δεσμού είτε μέσα από τα μέσα επανάληψης είτε δανεισμός του αντικειμένου ως επέκταση σε μια προσωπικότητα. Ο βιώσιμος σχεδιασμός, ο οποίος επαναπροσδιορίζει τον χαρακτήρα, που εκτελείται μέσω αριστοτεχνικής επεξεργασίας είναι αυτό που ο σχεδιαστής αγωνίζεται συνεχώς.

Πρόσφατα, εργάζεται για δικά της σχέδια βιομηχανικού σχεδιασμού και εσωτερικού σχεδιασμού μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Κωνσταντινούπολης.

 

Διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, η συλλογή της για το 2018 αποτελείται από καρέκλες, επιτραπέζιες λυχνίες, καθρέφτες και το αγαπημένο μας, το χαλί Hasa που κατασκευάζεται σε συνεργασία με τον κατασκευαστή χαλιών Stepevi.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024