Τέσσερις οι νεκροί από την ισχυρή έκρηξη στο Παρίσι
Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέσυραν σήμερα νεκρή μια γυναίκα από τα ερείπια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Στους τέσσερις ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το Σάββατο το πρωί στο κέντρο του Παρισιού.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέσυραν σήμερα νεκρή μια γυναίκα από τα ερείπια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
«Ενα θύμα βρέθηκε κάτω από τα ερείπια, ανεβάζοντας στους τέσσερις τους νεκρούς», ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.
Περί τους πενήντα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, εννέα από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης.
Πολλοί από τους τραυματίες είναι τουρίστες , καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά νοσοκομεία.
Το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι αγνοείτο μία γυναίκα, κάτοικος διαμερίσματος που βρισκόταν επάνω από το σημείο της έκρηξης.
Το σώμα που βρέθηκε σήμερα θαμμένο στα ερείπια δεν έχει αναγνωρισθεί, αλλά είναι πιθανόν να ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα.
Ο χθεσινός απολογισμός έκανε λόγο για δύο πυροσβέστες και μία ισπανίδα τουρίστρια νεκρούς.
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
