Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο του Ντουμπά και έγινε αντιληπτός από οπαδό της Αλ Ιτιχάντ που τον καλωσόρισε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας
Το πρόσωπο των ημερών, ο Σέρβος διεθνής στράικερ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθεί με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας. Στο ταξίδι της επιστροφής του και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, φίλος της Αλ Ιτιχάντ τον αναγνώρισε και τράβηξε σε βίντεο τον σύντομο διάλογό τους, αναρτώντας το στα Social Media.
Ο 28χρονος επιθετικός βέβαια στο εν λόγω βίντεο χαμογελά για λίγα δευτερόλεπτα και αποχωρεί. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Σέρβος έχει ραντεβού αύριο Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη με τον Ιβάν Σαββίδη, όπου και θα κριθεί οριστικά το μέλλον του.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Λεβαδειακό, μετά την σχετική τιμωρία που επιβλήθηκε στην Ένωση από τη ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.