Με έκτακτη πτήση επιστρέφουν οι αποκλεισμένοι επιβάτες από τη Ρουμανία
Οι επιβάτες βρέθηκαν στην Τιμισοάρα από Λονδίνο καθώς το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη
Με έκτακτη πτήση θα επιστρέψουν στην Ελλάδα οι 201 επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
Οι συγκεκριμένοι επιβάτες βρέθηκαν στην Τιμισοάρα καθώς πτήση από Λονδίνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
Έντεκα πτήσεις με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν κατάφεραν να προσγειωθούν λόγω της χαμηλής νέφωσης, που επικρατεί από χθες, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου.
Οι πτήσεις ήταν από Λάρνακα, Αθήνα, από Ηράκλειο, Άμστερνταμ και από Λονδίνο.
Σε μία από αυτές, την πτήση από Λονδίνο, το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία.
Ο κ. Παπάζογλου δήλωσε ότι αποχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν το αεροδρόμιο από το χιόνι συνεχώς και έχει ομαλοποιηθεί η λειτουργία του.
Οι επιβάτες πριν την αναχώρηση τους για το αεροδρόμιο πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα skg-airport.gr, για να ενημερώνονται για τα ακριβή δρομολόγια των πτήσεων.
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- LIVE: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
- «Δεν θα υπάρξει κανένας διάλογος με το Αφγανιστάν» δηλώνει το Πακιστάν, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται
- Τους 341 τίτλους έφτασε ο Ολυμπιακός – Αναλυτικά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει
- Ιράν σε ΟΗΕ: Όλες οι αμερικανικές και ισραηλινές βάσεις στην περιοχή αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους
- Κολωνός: Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της

