Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού
Τα «δόντια» του δείχνει από χθες, Σάββατο, ο καιρός με τα βόρεια της χώρας να βρίσκονται σε λευκό κλοιό προκαλώντας έντονα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων
Τα «δόντια» του δείχνει από χθες, Σάββατο, ο καιρός με τα βόρεια της χώρας να βρίσκονται σε λευκό κλοιό προκαλώντας έντονα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.
Συγκεκριμένα, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα ΙΧ σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου στη βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες, στην Πέλλα, στο επαρχιακό δίκτυο Άρνισσας- Βόρας, από το 17ο χλμ έως το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακατσαλάν αλλά και στο οδικό δίκτυο της Κερασιάς προς το χιονοδρομικό.
- Στη Φλώρινα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φλώρινας — Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 10ο έως το 30ο χιλιόμετρο
- Στην Καστοριά, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστοριάς — Φλωρίνης (μέσω Βίτσιου), από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο.
- Αλυσίδες χρειάζονται και στην Καρδίτσα, στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας — Άρτας, από το 44ο έως το 52ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Μουζακίου- Στεφανιάδας, από το 11ο έως το 29ο χλμ.
- Επίσης, στην Ακαρνανία, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλλιθέας- Προυσσού, από το 13ο έως το 18ο χιλιόμετρο.
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ηλεκτρονικές απάτες με πλαστά εισιτήρια για το Μουντιάλ και email-παγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες
- Ινδία: Επτά νεκροί από κατάρρευση τοίχου σε νοσοκομείο της πόλης Μπανγκαλόρ



