Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Άρης, τις Άγιες μέρες που διανύουμε. Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επισκεφτεί το Σάββατο το ίδρυμα «Πρωτοβουλία για το παιδί» στη Βέροια.
Πρόκειται για σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο.
Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ θα μοιράσουν δώρα και χαρά στα παιδιά και θα συνομιλήσουν μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επίσκεψη θα κάνει η ΠΑΕ Άρης και την Πρωτοχρονιά, σε ίδρυμα της περιοχής της Θεσσαλονίκης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)