Επιστροφή μετ’ εμποδίων: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Λαμίας
Τα 15 χιλιόμετρα έφτανε η ουρά στον αυτοκινητόδρομο Λαμίας - Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα
Μετ’ εμποδίων πραγματοποιείται η επιστροφή των Αθηναίων στο κλεινόν άστυ μετά την χριστουγεννιάτικη απόδραση.
Τα 15 χιλιόμετρα έφτανε η ουρά στον αυτοκινητόδρομο Λαμίας – Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπιζόταν από 75ο χλμ έως το 90ο χλμ και ειδικότερα στο κομμάτι από Θήβα μέχρι τη γέφυρα της Ριτσώνας.
Στο σημείο το όριο ταχύτητας ήταν 120 χλμ/ώρα, αλλά τα αυτοκίνητα -όταν κινούνταν- έφταναν οριακά τα 10 χλμ/ώρα.
Αιτία του μποτιλιαρίσματος ήταν η αφαίρεση μίας λωρίδας λόγω εργασιών στο ύψος της Ριτσώνας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η τροχαία ήταν στο πόδι και έκανε παρεμβάσεις σε κομβικά σημεία διοχετεύοντας αυτοκίνητα από παρακαμπτηρίους για την αποσυμφόρηση της εθνικής οδού.
Το πρόβλημα κοντά στη γέφυρα της Ριτσώνας είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, και όσο οι ώρες περνούσαν στο σημείο αυτό δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.
- 20.000 κυβικά μέτρα νερού ανά ώρα στο φράγμα Αποσελέμη
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλοι, κατολισθήσεις και πτώσεις δέντρων σε Δυτική Ελλάδα και Κρήτη
- Ψυχραμένοι είστε; Γιατί οι κωμικοί που υποστηρίζουν το MAGA στρέφονται εναντίον του Τραμπ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Ξαναθυμήθηκε το σύνθημα «νομιμότητα παντού» ο Μητσοτάκης
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρία αδέλφια σκοτώθηκαν στο Ντονέτσκ από ρωσική επίθεση



