Τους πείσμωσε η ήττα από την Τσέλσι και θέλουν να κάνουν το απόλυτο
Η βαριά ήττα από την Τσέλσι αναλύθηκε διεξοδικά, τόσο μέσα στους κόλπους της ομάδας όσο και σε διοικητικό επίπεδο και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως στον ΠΑΟΚ θέλουν να πετύχουν το απόλυτο με το κλείσιμο της χρονιάς.
Η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Τσέλσι ήταν κακή και σε συνδυασμό με τα τέσσερα τέρματα που δέθηκαν οι Ασπρόμαυροι ήταν αντικείμενο συζήτησης το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο μέσα στην ομάδα. Τόσο μεταξύ παικτών και προπονητή, όσο φυσικά και μεταξύ των Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλους τους προβλημάτισε το βαρύ σκορ, αλλά περισσότερο η κακή εικόνα της ομάδας. Το μοναδικό ελαφρυντικό ήταν η αποβολή του Χατσερίντι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως κανείς δεν στάθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε για 83 λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις, με παίκτη λιγότερο.
- Ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιος του δικτάτορα της Λιβύης, δολοφονήθηκε στην πόλη Ζεντέν
- Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με αγωγή τον Τρέβορ Νόα – «Η σάτιρα έχει συνταγματική προστασία», λένε ειδικοί στο δίκαιο
- Ο Γκάρεθ Μπέιλ εξηγεί γιατί δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Ρονάλντο
- Η Νέα Υόρκη θα εποπτεύει τις επιχειρήσεις απελάσεων του Τραμπ με νέους νομικούς παρατηρητές
- Αυστραλία: Οικογένεια βρέθηκε νεκρή και οι αρχές υποπτεύονται διπλή δολοφονία και αυτοκτονία – «To σύστημα τους απογοήτευσε»
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης


