Χρυσό μετάλλιο στην Λιουμπλιάνα για Αρβανίτη και Καραγκούνη

Το ελληνικό δίδυμο νίκησε με 2-0 σετ τις Λιθουανές Βιτκαουσκάιτ, Αντριουκάιτε (Νο2) και κατέκτησε το μονάστερο τουρνουά της FIVB που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα.

Το χρυσό μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά της FIVB που διεξήχθη στη Λιουμπλιάνα κατέκτησαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη. Οι αθλήτριές μας πήραν τον τίτλο στην Σλοβενία και ξεκίνησαν ιδανικά την περιπέτειά τους στη φετινή σεζόν.

Στον τελικό της διοργάνωσης το ελληνικό δίδυμο νίκησε με 2-0 σετ (21-18, 21-15) τις Λιθουανές Βιτκαουσκάιτ, Αντριουκάιτε (Νο2) και με 5 νίκες και μόλις 2 χαμένα σετ στο τουρνουά, κατέκτησε πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο.

Επόμενος σταθμός για τις Αρβανίτη και Καραγκούνη θα είναι η Ολλανδία το διάστημα 2-7 Ιανουαρίου και το τουρνουά 4 αστέρων στη Χάγη. Οι Ελληνίδες στην Λιουμπλιάνα εκτός από το χρυσό πήραν επίσης 200 πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι θα τις βοηθήσουν πολύ ενόψει της συνέχειάς τους στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης μπορεί να μην αγαπούν και τόσο πολύ τον Τραμπ

Για τα ακροδεξιά κόμματα είναι εύκολο να εμφανίζονται αντισυστημικά. Όταν όμως ευθυγραμμίζονται με τον ηγέτη των ΗΠΑ, θα πρέπει να εξηγήσουν πως βλέπουν την πολιτική του, που πλήττει τις χώρες τους.

Αρχοντία Κάτσουρα
Αρχοντία Κάτσουρα

Οι Ταλιμπάν προσκάλεσαν κάποτε τον Fat Joe να ρίξει ρουκέτες μαζί τους, ενώ βρισκόταν στον Λίβανο

Σύμφωνα με τον Fat Joe, άγνωστοι άντρες τον πλησίασαν ενώ βρισκόταν στον Λίβανο για συναυλία, με ένα αινιγματικό μήνυμα: «Οι τύποι θέλουν να ρίξουν ρουκέτες μαζί σου».

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Ο Γκουαρντιόλα ξεπέρασε τους Βενγκέρ, Φέργκιουσον και ο Χάαλαντ τον Ρονάλντο

Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο

Βάιος Μπαλάφας

«Βαφτίζει το κρέας ψάρι» ο Χρυσοχοΐδης - «Υπάρχει κάποιος τραυματίας αγρότης εδώ και 16 ημέρες;»

Μιλώντας την Κυριακή στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού, αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ακραίας αστυνομικής βίας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύνταξη

ΟΛΜΕ: Όλοι οι εκπαιδευτικοί στην απεργία της Τρίτης – Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και στις κινητοποιήσεις της 16ης Δεκεμβρίου που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, τονίζει η ΟΛΜΕ.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007