NBA: Φαβορί για τον τίτλο του MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του MVP τη φετινή χρονιά στο ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12UP
Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του MVP στο NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το 12UP.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα για τον έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς:
«Γνωρίζαμε όλοι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν προετοιμασμένος και έτοιμος για μια σεζόν MVP, αργά ή γρήγορα, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα το έκανε με τέτοιο κυρίαρχο τρόπο. Ενώ υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απομένουν ακόμα στη σεζόν, για τους άλλους παίκτες, προκειμένου να τρέξουν προς την κορυφαία ατομική διάκριση του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο απόλυτος πρώτος στην κούρσα αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, αν έχετε παρακολουθήσει τον «Greek Freak» μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, που οδηγεί τους Μπακς σε ένα ρεκόρ 15-6.
Οι Μπακς μοιάζουν με μια μεγάλη ομάδα συνολικά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και ο Γιάννης παίζει τρομερά, με μέσο όρο 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Γιάννης το κάνει τόσο καλά, ώστε στην πραγματικότητα ο αγώνας για τον MVP δεν είναι καν πραγματικά ένας αγώνας τώρα. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι εξαιρετικός για τους Ουόριορς, αλλά, με μια τέτοια ομάδα, δεν υπάρχει τρόπος να “ανυψώσει” τους συμπαίκτες του με τον τρόπο που ο Γιάννης μπορεί, ιδιαίτερα όταν ο Στεφ Κάρι επιστρέψει από τραυματισμό. Ο “Greek Freak” έρχεται για το τρόπαιο του MVP και δείχνει γιατί μπορεί να γίνει το επόμενο πρόσωπο του πρωταθλήματος».
Σύμφωνα με τα προγνωστικά που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο Γιάννης συγκεντρώνει σχεδόν 40% για να πάρει το βραβείο, ενώ Κέβιν Ντουράντ και Κάιλ Λόουρι έχουν 14,7% και 10,9%.
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγαπάει τον χρυσό και η Βενεζουέλα έχει άφθονο
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι»
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
- Επιχείρηση «Σούρουπο»: Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
- Ιταλία: Φύλακας στο εργοτάξιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πέθανε από το κρύο
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι


