Παναθηναϊκός: Εξω δεν ΠΑΟ καλά
Ο Παναθηναϊκός χάνει σχεδόν τη μισή του δύναμη φεύγοντας από το «Ελ. Βενιζέλος» και ο Πασκουάλ ψάχνει εναγωνίως τη λύση.
Εχει πλέον γίνει συνήθεια στον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στο «Ελ. Βενιζέλος» με προσδοκίες και όνειρα πως στο παιχνίδι που θα δώσει μακριά από την Αθήνα θα κερδίσει και να επιστρέψει με κατεβασμένο κεφάλι. Οι πράσινοι έχουν δώσει μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας και έχουν χάσει τα τρία, ενώ το ένα που έχουν κερδίσει είναι κόντρα σε μια από τις πλέον αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης τη Μπουντούτσνοστ.
Οι ήττες αυτές μάλιστα δεν έχουν γίνει από κάποιο «μεγαθήριο» της διοργάνωσης, αλλά από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εκείνους, δηλαδή την πρόκριση στα πλέι όφ. Έχουν χάσει από τη Μπασκόνια, την Εφές Αναντολού και τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί μάλιστα ενώ ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ έδειξαν πως μέσα στην έδρα τους δεν είναι κάτι το τρομακτικό, αλλά είναι σούπερ ανταγωνιστικοί.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω
- Αυτό είναι το ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ που συνετρίβη στο Ιράκ
- Κόβεται το σεξ; Κι όμως, αυτό το ψαράκι αναπαράγεται με κλωνοποίηση εδώ και 100.000 χρόνια
- Λίβερπουλ – Γαλατασαράι: Η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League κρίνεται στο MEGA



