Γιάννα Αγγελοπούλου: Διαψεύδει τα σενάρια για υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων
«Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας» σημείωσε χαρακτηριστικά
Στην κατηγορηματική διάψευση σεναρίων που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση προκειμένου να κατέβει ως υποψήφια στο δήμο της Αθήνας, προχώρησε η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Στη δήλωσή της σημειώνει: «Έκπληκτη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες συζήτηση για τον Δήμο Αθηναίων, η οποία με εμπλέκει. Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας».
Σημειώνεται ότι χθες, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η κ. Αγγελοπούλου είχε βολιδοσκοπηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Ενσταση Ρωσίας – Κίνας στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»



