Σε θετικό έδαφος το Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 636,45 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,50%.
Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 636,45 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,50%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,39 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,54%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,61%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+4,10%), της ΔΕΗ (+4,08%) και της Eurobank(+2,81%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Jumbo(-1,23%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ(-1,03%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+2,62%) και των Πρώτων Υλών(+2,18%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων(-0,46%) και των Κατασκευών (-0,25%).
Ανοδικά κινούνται 23 μετοχές, 10 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Attica Bank +11,01% και Τεχνική Ολυμπιακή +7,72%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: F.G.Europe-9,73% και Επίλεκτος -7,50%.
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
- Οι Χούθι μπορεί να μπουν στον πόλεμο ακόμα και την Δευτέρα, υποστηρίζουν ισραηλινές πηγές
- Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα – Πώς υπολογίζεται





