Θα επιστρέψει στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

Ο Ραμόν Καλντερόν τόνισε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αν παραμείνει στη θέση του προέδρου ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι κοντά στην αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και η διοίκηση της βασίλισσας φέρεται έτοιμη να τελειώσει τον Ισπανό μετά το clasico με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ραμόν Καλντερόν σχολίασε τα δεδομένα στο θέμα του προπονητή στους μερένχες και τόνισε πως ο μοναδικός προπονητής που σέβεται απόλυτα ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να επιστρέψει στη βασίλισσα.

«Εάν αυτός ο πρόεδρος μείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια, κάτι που πιστεύω ότι θα συμβεί, τότε ο Μουρίνιο θα γυρίσει πίσω», τόνισε και συνέχισε:

«Χωρίς αμφιβολία. Είναι ο μόνος προπονητής που σέβεται απόλυτα ο πρόεδρος. Εάν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουρός ότι θα επιστρέψει. Αργά ή γρήγορα. Αλλά θα γίνει», τόνισε ο Ισπανός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Χαμάς εγκατέλειψε το Κάιρο και θα επιστρέψει «με γραπτή απάντηση»

Ειδησεογραφικός ιστότοπος μετέδωσε ότι η Χαμάς πρόκειται να επιστρέψει στο Κάιρο για να απαντήσει στην πρόσφατη πρόταση που της έγινε για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007