Ηχογράφηση της δολοφονίας Κασόγκι άκουσε η CIA
Η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ άκουσε ηχογραφήσεις της δολοφονίας του Κασόγκι στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία
Η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ άκουσε μια ηχογράφηση της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία αυτή την εβδομάδα, δήλωσαν σήμερα δύο πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς.
Εκπρόσωποι της CIA και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αρνήθηκαν να σχολιάσουν ποια ήταν η εκτίμηση της Χάσπελ για την ηχογράφηση.
Την πληροφορία ότι η Χάσπελ άκουσε ηχογραφήσεις της δολοφονίας του Κασόγκι στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία ανέφερε αργά χθες και η Washington Post, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα.
Το δημοσίευμα επικαλείται μια πηγή που χαρακτηρίζει την απόδειξη που παρέχει αυτή η ηχογράφηση «πειστική», προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να ασκήσει περαιτέρω πίεση στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποδώσουν στη Σαουδική Αραβία την ευθύνη για τον θάνατο του Κασόγκι.
Παραμένει ασαφές ποιος έδειξε τις ηχογραφήσεις στην Χάσπελ. Η Άγκυρα ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το δημοσίευμα της Washington Post.
- Λόρα: Στο εξωτερικό ψάχνουν την 16χρονη -Το διαβατήριο και η ομοιότητα με την μητέρα της
- Τσουκαλάς: Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το αλαλούμ στο Fir Αθηνών; Οι υπουργοί δεν έχουν ευθύνη; Θεατές είναι;
- Τρομακτικό βίντεο από τη Ρωσία: Η στιγμή που σημειώνεται χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Έλμπρους
- Το γκολ της χρονιάς στο πόλο πέτυχε ο Αργυρόπουλος (vid)
- Australian Open: Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα για τους πρεσβευτές της Rolex
- Αγία Παρασκευή: Η οικοδομή «φάντασμα» όπου εντοπίστηκε η σορός του 25χρονου αγνοουμένου

