Στην Τουρκία η διευθύντρια της CIA για την υπόθεση Κασόγκι
Και άλλα κορυφαία στελέχη της αμερικάνικης υπηρεσίας πληροφοριών βρίσκονται στην Τουρκία, σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Η διευθύντρια της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) Τζίνα Χάσπελ βρισκόταν καθ’ οδόν προς την Τουρκία τη Δευτέρα, όπου αναμένεται να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την έρευνα σχετικά με τον φόνο του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ενημερωμένη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε τη Δευτέρα ότι έχει στείλει «κορυφαία» στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών στην Τουρκία για την έρευνα αλλά απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
- Το New Yorker έγινε 100 ετών – Ντοκιμαντέρ του Netflix εξερευνά το πρωτοποριακό, γεμάτο αυτοπεποίθηση περιοδικό
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος
- Αυστραλία: Δέκα λεπτά τρόμου στην παραλία Μποντάι – Τι ξέρουμε για την τρομοκρατική επίθεση
- Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο (pic)
- Αυστραλία: Σοκάρουν οι περιγραφές των Ελλήνων του Σίδνεϊ που βρέθηκαν στο σημείο του μακελειού με τους 12 νεκρούς
- Μπαράζ πληρωμών από 15 Δεκεμβρίου – Όλες οι ημερομηνίες και τα ποσά




