Ουζουνίδης: Γίνεται 50αρης στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπληρώνει 50 αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής
Στις 10 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και στο αποψινό ματς ΑΕΚ – Μπάγερν (23/10, 19:55, Cosmote Sport 2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League συμπληρώνει 50 παιχνίδια στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις (με Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ), ενώ με την ιδιότητα του προπονητή φτάνει πλέον τις 20 (με ΑΠΟΕΛ, Λάρισα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ) .
Παράλληλα, ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Μπάγερν είναι ο 150ος στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Ο πρώτος καταγράφηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1982 με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 2-0 την Έστερς (10′ Αναστόπουλος, 47′ Κοκολάκης) στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Η Ένωση θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι για 38η φορά.
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
- «Ωρολογιακή βόμβα» αυξημένης αβεβαιότητας στις αγορές – Φόβοι για νέα εκτίναξη του πετρελαίου από Δευτέρα
- Σέρρες: Σοβαρό τροχαίο στον Λευκώνα – Μάχη για τη ζωή δίνει 28χρονος
- «Τα κεφάλια… μέσα» – Η κρίση «φρενάρει» τα σχέδια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

