Γαλλία: Αδιάβαστος για το Nations League ο Ντεμπελέ
Ο διεθνής Γάλλος Ουσμάν Ντεμπελέ παραδέχτηκε πως αγνοεί τον τρόπο διεξαγωγής του νεοσύστατου Nations League
Σύγχυση και απορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του νεοσύστατου Nations League παρατηρούνται στη φίλαθλη κοινή γνώμη, όμως φαίνεται πως είναι αδιάβαστοι ακόμη και οι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.
Ο διεθνής Γάλλος Ουσμάν Ντεμπέλε μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί μπροστά στην κάμερα πως αγνοεί το format της διοργάνωσης.
Σε μια χαλαρή συζήτηση με τον επιθετικό της Ατλέτικο Αντουάν Γκριεζμάν λέει χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα από το Nations League. Ο Ντεσάμπ μας είπε ότι είναι τρεις ομάδες. Πως γίνεται; Μία υποβιβάζεται, μία προβιβάζεται και η άλλη πάει διακοπές. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω».
Ο Γκριεζμάν από την πλευρά του απάντησε στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα: «Βασικά, υπάρχει τον Ιούνιο ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχει ο πρώτος».
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
