Δημοπρατεί το μετάλλιο του Ολυμπιονίκης της Αθήνας
Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν τον Γκαλ Φριντμάν σε αυτή την επιλογή
Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον θρίαμβο του στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ο μοναδικός χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία του Ισραήλ, Γκαλ Φριντμάν, σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει το μετάλλιο του.
Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν τον 43χρονο πλέον γουίντ σέρφερ να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του χρυσού μεταλλίου του.
Με ανάρτηση του στο Facebook ο Ισραηλινός ανέφερε πως ψάχνει έναν εμπειρογνώμονα να υπολογίσει την αξία του αντικειμένου, ενώ δεν ήταν λίγοι στα σχόλια εκείνοι που τον παρότρυναν να μην το πουλήσει.
«Προς το παρόν, κοιτάζω απλώς πόσα αξίζει. Χρειάζομαι τα χρήματα. Θα πωληθεί σε τιμή που θεωρώ κατάλληλη», ανέφερε στον ιστότοπο της Walla Sport ο πρώην Ολυμπιονίκης του 1996 και του 2004 στο Μιστράλ.
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»


