Θεσσαλονίκη: Δεν υπήρξαν ζημιές στα εκθέματα του Ολυμπιακού Μουσείου
Στον εκθεσιακό χώρο δεν υπήρχε "ίχνος" φωτιάς, παρά μόνο καπνός που ήταν πολύ έντονος
Δεν υπήρξαν ζημιές στα εκθέματα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντριά του, Κυριακή Ουδατζή. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον υπόγειο χώρο του Μουσείου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
«Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στην ουσία κάηκε ένας ηλεκτρολογικός πίνακας, ο οποίος προκάλεσε όλο αυτό τον πανικό. Δεν υπήρξαν ζημιές σε εκθέματα, (η φωτιά) εκδηλώθηκε κάτω στο υπόγειο, δεν ήταν στον εκθεσιακό χώρο» είπε η κ. Ουδατζή, υπογραμμίζοντας πως δεν θα μπορούσε να προκληθεί πυρκαγιά στον εκθεσιακό χώρο, διότι, τα συστήματα πυρασφάλειας που υπάρχουν αποτρέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Η ίδια σημείωσε ότι, στον εκθεσιακό χώρο δεν υπήρχε «ίχνος» φωτιάς, παρά μόνο καπνός που ήταν πολύ έντονος.
Υπενθυμίζεται ότι, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στον υπόγειο χώρο του Μουσείου. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση


