Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις
Μίνι επανασύνδεση του Mickey Mouse Club
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απόλαυσαν μία μίνι επανασύνδεση του Mickey Mouse Club – της μουσικοχορευτικής εκπομπής που φιλοξενούσε παιδιά-ταλέντα – στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις την περασμένη εβδομάδα.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «First Man» θυμήθηκε τις μέρες του που εμφανιζόταν στο τηλεοπτικό σόου «The Mickey Mouse Club» μαζί με τις «ασυνήθιστα ταλαντούχες» Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κριστίνα Αγκιλέρα, όπως σημείωσε.
Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα παρασκήνια του «The Ellen DeGeneres Show».
«Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να θυμηθεί [την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε], κάτι που νομίζω δείχνει ότι έχει περάσει αρκετός καιρός» δήλωσε ο Γκόσλινγκ αναφερόμενος στο reunion.
«Θυμάμαι όταν πήγαμε πρώτη φορά στο [The All New Mickey Mouse Club], τα παιδιά ερμήνευαν το ένα μετά το άλλο» είπε ο Γκόσλινγκ και πρόσθεσε ότι ήταν η Κριστίνα Αγκιλέρα και στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ και ότι σκέφτηκε: «εντάξει, είναι ασυνήθιστα ταλαντούχες». «Είχα συνηθίσει να δουλεύω με ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά αυτό ήταν ένα άλλο επίπεδο».
Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποιο ήταν το δικό του ταλέντο απάντησε: «Είμαι Καναδός».
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Κέρι Ράσελ και ο Τζέι Σ. Τσέιζιζ ήταν μεταξύ των διάσημων Mouseketeers που αναδείχθηκαν ως παιδιά – θαύματα από το «Mickey Mouse Club» τη δεκαετία του 1990.
- Οδηγίες Γεραπετρίτη για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων πολιτών από τη Μέση Ανατολή
- Περσικός Κόλπος: «Εγκλωβισμένα» 10 ελληνικά τάνκερ με 85 Έλληνες ναυτικούς
- Το «μήνυμα» του Μουρίνιο στον Πρεστιάνι
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να παίζουμε επιθετικά και όχι παθητικά»
- Βόλος: Τροχαίο με πτώση ΙΧ από γέφυρα στον Κραυσίδωνα
- Βόλος-ΑΕΚ: Ο Τσιμεντερίδης κλήθηκε στο VAR και διόρθωσε το λάθος του



