Νέα πτώση της δημοτικότητας του Μακρόν
Στο 29% σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν σημείωσε νέα πτώση τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.
Μόλις το 29% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο από τις ενέργειες του Μακρόν, μείωση πέντε μονάδων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και δέκα μονάδων σε σχέση με δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Ifop στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche.
Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου εμφανίζεται χαμηλή στις περισσότερες δημοσκοπήσεις.
Ο πρώην τραπεζίτης εξελέγη το 2017 με το 66,1% των ψήφων και ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της Γαλλίας. Όμως πολλοί ψηφοφόροι διάφορων τάξεων παραπονιούνται ότι οι πολιτικές του ωφελούν κυρίως τις εταιρείες και τους πλούσιους.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού





