
Ο Χάρι Σταίλς ποζάρει για την νέα κολεξιόν της Gucci
Παρέα με χαριτωμένα μωρά κατσικάκια και γουρουνάκια
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος τραγουδιστής, και αγαπημένος όλων των εφήβων, Χάρι Σταίλς ποζάρει για τον οίκο Gucci, ούτε η πρώτη φορά που ποζάρει με ζώα. Μετά από το βίντεο κλιπ με τίτλο «Kiwi» που πρωταγωνιστεί μαζί με κουτάβια για αυτήν την καμπάνια συνεχίζει την βουκολική του συνήθεια.
Στις όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για την ανδρική σειρά του οίκου «Cruise 2019» . Μέσα στην Villa Lante, κάπου έξω από την Ρώμη, μωράκια κατσικάκια, γουρουνάκια και προβατάκια έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής και fashion icon δείχνει πανέμορφος με τις δημιουργίες και όλα τα κοριτσάκια της υφηλίου θα παρακαλούσαν να ήταν κατσικάκια για μια μέρα!
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα



