Αζερμπαϊτζάν : Επίσκεψη Ερντογάν στην πρώην σοβιετική δημοκρατία
Η μονοήμερη επίσκεψη του Ερντογάν πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της 100ής επετείου συγκρότησης του Ισλαμικού Στρατού του Καυκάσου
Ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έφτασε στο Αζερμπαϊτζάν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην πρώην σοβιετική δημοκρατία, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
Στον τούρκο πρόεδρο επιφυλάχθηκε επίσημη υποδοχή στο διεθνές αεροδρόμιο Χεϊντάρ Αλίγιεφ, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα της χώρας, Μπακού.
Η μονοήμερη επίσκεψη του Ερντογάν πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της 100ής επετείου συγκρότησης του Ισλαμικού Στρατού του Καυκάσου, για τον κοινό πολεμικό αγώνα τούρκων και αζέρων στρατιωτών που απελευθέρωσαν το Μπακού από τους Μπολσεβίκους και τους Αρμενίους.
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
- Ντόρσεϊ: «Το χαμένο Κύπελλο μου έδωσε κίνητρο και ενέργεια»




