Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων ΟΤΑ
Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε έξω από το κτήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Mηχανοκίνητη πορεία με αυτοκίνητα και με σύνθημα «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους» πραγματοποίησε, για τους συμβασιούχους στους Δήμους, ο «Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης» στο κέντρο της πόλης.
«Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα την πολιτική απόφαση και να μετατρέψει τις συμβάσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στους ΟΤΑ, σε αορίστου χρόνου» δήλωσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σοφία Εξαδαχτύλου.
Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε έξω από το κτήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και κινήθηκε μέσω των οδών Ολύμπου, Αγ. Δημητρίου, Ιασωνίδου, Εγνατία και από την πλατεία Δημοκρατίας επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης. Αύριο το απόγευμα στην Τούμπα, ο σύλλογος διοργανώνει διανομή έντυπου υλικού, με τα αιτήματά του και μεθαύριο, στις 19.30, στο κέντρο της πόλης.
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)



