Εκκενώνεται το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Πήρε απότομα κλίση
Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι του Πειραιά
Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμάνι του Πειραιά καθώς το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στο οποίο καίει ακόμη για τρίτη μέρα η φωτιά στο γκαράζ, έχει πάρει κλίση 7 μοιρών προς τα δεξιά. Οι αρμόδιοι διέταξαν την άμεση εκκένωση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση των υδάτων προήλθε από κάποιο ξεφόρτωμα οχημάτων στην προβλήτα της Ακτής Ξαβερίου. Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες απάντλησης και αδειάσματος των υδάτων προκειμένου το πλοίο να επανέλθει σε ευθυγράμμιση.
Στο σημείο υπάρχουν ρυμουλκά προκειμένου να συνεισφέρουν βοήθεια.
Η φωτιά στο πλοίο έχει περιοριστεί αρκετά, ενώ ο καπνός είναι αισθητά λιγότερος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Στο πλοίο εκδηλώθηκε φωτιά στο τρίτο γκαράζ του ενώ κατευθυνόταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης για τα Χανιά κοντά στη νησίδα του Αγ.Γεωργίου. Επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα. Σημειώνεται ότι το πλοίο μετέφερε 80 φορτηγά και 152 ΙΧ οχήματα.
- Η Shein αντεπιτίθεται – Κατηγορεί τη Γαλλία για «κυνήγι μαγισσών»
- Τυράκι… κατευνασμού στους αγρότες και καρφί σε Τσίπρα από τον Μητσοτάκη
- Hermès: Μια ακόμη Birkin πωλήθηκε για 2,45 εκατ. ευρώ
- Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου 17-7: Εύκολο μεσημέρι για τους Ερυθρόλευκους στο Παπαστράτειο
- Μαρινάκης: Ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες η κυβέρνηση, αλλά με όρους και προϋποθέσεις
- «Ζήτημα ζωής ή θανάτου» – Ακρωτηριασμός για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Η θυελλώδης σχέση τους

