Φουλάρει για εξτρέμ άμεσα η ΑΕΚ – Έρχεται και δυνατό χαφ
Η ΑΕΚ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League και... προετοιμάζεται μεταγραφικά
Μετά το 1-2 στη Βουδαπέστη επί της Βίντι η ΑΕΚ βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Champions League. Χρειάζεται απλά να μην ηττηθεί από την ουγγρική ομάδα στην ρεβάνς της Τρίτης (22:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να επιστρέψει στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά την σεζόν 2006/07.
Αυτή η διαφαινόμενη πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, αναγκάζει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να κινηθεί εσπευσμένα και εύστοχα για να κλείσει τα διαπιστωμένα αγωνιστικά κενά της.
Και στην Ενωση έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές, έχοντας πλέον και την οικονομική άνεση από την πρόκριση που… έρχεται.
- Ο Λανουά κατάφερε τον Μακέλι να έρθει ξανά στην Ελλάδα
- Η SpaceX σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση με την Τesla και άλλες εταιρείες του Μασκ
- Η Νότια Αφρική απελαύνει τον κορυφαίο διπλωμάτη του Ισραήλ – Και το Τελ Αβίβ πληρώνει με το ίδιο νόμισμα
- Με νέα κοντάρια για υψηλότερες «κορυφές» ο Εμμανουήλ Καραλής
- ΣτΕ: Και με τις παλαιού τύπου ταυτότητες θα εκδίδονται ή ανανεώνονται τα διαβατήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να αρνηθεί την έκδοσή τους
- Η Lady Gaga εκτοξεύει πυρά εναντίον της δράσης της ICE – «Η καρδιά μου πονάει»

