Γητευτής Φορτούνης, γοητευτικός Ολυμπιακός
Να παίζει ο Ολυμπιακός καλά και να μην παίζει ο Φορτούνης γίνεται. Να παίζει ο Φορτούνης καλά και να μην παίζει ο Ολυμπιακός δεν γίνεται. Οσα είχαμε δει κόντρα στην Λουκέρνη επαναλήφθηκαν. Αποδείχτηκε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα κάνει κόντρα σε δυνατούς και γυμνασμένους αντιπάλους
Tρέφω απεριόριστη εκτίμηση στον Πέλκα και τον Μάνταλο. Είναι σπουδαίοι παίκτες με ηγετικά προσόντα και τεχνικές δυνατότητες. Όταν όμως ο Φορτούνης αποφασίζει να συνδεθεί με την προ τριετίας χρονιά του τότε είναι ικανός να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι. Την Μπέρνλι δεν την πήρε μόνος του. Είχε άξιους συμπαραστάτες τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά.
Κάθε επαφή του με την μπάλα ήταν μάθημα τεχνικής, ουσίας και απλότητας. Από το φάουλ και το πέναλτι μέχρι την μπαλιά στο κεφάλι του Μπουχαλάκη. Από τα μαγικά του ανοίγματα στον Ομάρ μέχρι την πάσα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους στον Γκερέρο.
Ο Κώστας Φορτούνης κοντοστάθηκε μόλις για δέκα πέντε λεπτά. Αφού το πήρε απόφαση ότι οι Αγγλοι θα πέφτουν πάνω του με δύναμη και φόρα, έβαλε γερά τα πόδια και το κορμί του πιάνοντας μια θαυμάσια απόδοση κάνοντας και πάλι να ακουστεί το όνομά του στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
- Εγκληματική ομάδα είχε λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπές στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Σε τροχιά υλοποίησης το έργο θωράκισης της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο
- BHMA της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές

