Η ουγγρική ομοσπονδία ανέβαλε το ματς πρωταθλήματος της Βίντι λόγω ΑΕΚ
Σε μια σπάνια διευκόλυνση προς τη Βίντι προχώρησε η ουγγρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Το βράδυ της Τετάρτης (22/08, 22:00) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βίντι στη Βουδαπέστη, στο πρώτο ματς των play offs του Champions League, έχοντας φυσικά ως στόχο την είσοδό της στου ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ρεβάνς του ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη (28/08, 22:00).
Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένου του ότι σπανίως ουγγρικές ομάδες φτάνουν τόσο κοντά στις 32 καλύτερες της Ευρώπης, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προχώρησε σε μια σπάνια διευκόλυνση προς τη Βίντι.
Ο λόγος για την απόφασή της να αναβάλει το ματς του Σαββατοκύριακου (25-26/08) για την 6η αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος, δηλαδή εκείνη που μεσολαβεί των δύο αγώνων της Βίντι με τους Κιτρινόμαυρους, κατόπιν αιτήματος της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια την περασμένη σεζόν.
Συνέπεια αυτού είναι η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς να έρθει ξεκούραστη στο Ολυμπιακό Στάδιο για να αντιμετωπίσει την Ένωση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
