Ολυμπιακός: Ανάρπαστα 7.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπέρνλι
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαφάνισαν 7000 «μαγικά χαρτάκια» για το πρώτο ματς με την αγγλική ομάδα – Θα… βράζει το Καραϊσκάκη την ερχόμενη Πέμπτη.
Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μπέρνλι (23/08), για τα πλέι οφ του Europa League.
Οι οπαδοί των Πειραιωτών το πρωί της Δευτέρας έκαναν ουρές στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και εξαφάνισαν χιλιάδες εισιτήρια, ενώ πάρα πολλά «μαγικά χαρτάκια» διατέθηκαν και μέσω ίντερνετ. Περισσότερα από 7.000 εισιτήρια βρήκαν κατόχους, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και στήριξή τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Εκτός από τα εισιτήρια για την πρώτη μάχη με την αγγλική ομάδα, αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών αγόρασαν και εισιτήρια διαρκείας, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν περισσότερες από 400 κάρτες! Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Μπερνλι, αλλά των καρτών διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο την Πέμπτη θα είναι… καμίνι! Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν δυναμικό «παρών» και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.
- Κικίλιας: Νέα καίρια χτυπήματα του Λιμενικού στο οργανωμένο έγκλημα των ναρκωτικών για την προστασία των παιδιών
- Εταιρική διαφθορά; Δύσκολες ερωτήσεις στο ποδαρικό του Melania στο «Trump-Kennedy Center»
- Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη Βικτόρια Πλζεν στα play offs του Europa League
- Η Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα play offs του Europa League
- Εργατικό δυστύχημα στη «Βιολάντα»: Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στα Τρίκαλα – Τι εξετάζεται
- Η Λεβερκούζεν επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League (vids)
