Μάτι: Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των κατοίκων για τη «μαύρη Δευτέρα»
Ήδη έχουν ληφθεί 20 καταθέσεις από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή καθώς και 84 καταθέσεις κατοίκων οι οποίοι περιγράφουν όσα έγιναν τη «μαύρη Δευτέρα»
Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών λειτουργούν έχει μπει το θέμα της διαχείρισης κυκλοφορίας στη λεωφόρο Μαραθώνος που επέτρεψε – σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων – να κινηθούν μέσω της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδόωνος στην «καρδιά» του Ματιού, όπου εγκλωβίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», ακόμη συγκεντρώνονται καταθέσεις για όσα διαμείφθηκαν ανάμεσα στον αξιωματικό «σύνδεσμο» της ΕΛ.ΑΣ. στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και το Κέντρο Επιχειρήσεων στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., την Άμεση Δράση και τις εντολές που δόθηκαν τελικών στη ΓΑΔΑ και στους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο της καταστροφής.
Ήδη έχουν ληφθεί 20 καταθέσεις από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην περιοχή καθώς και 84 καταθέσεις κατοίκων οι οποίοι περιγράφουν όσα έγιναν τη «μαύρη Δευτέρα» τις πρώτες κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς.
Διαβάστε περισσότερα στο «Βήμα της Κυριακής»
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου



